Haben jentene har begge jobbet lenge i klesbransjen og bestemte seg i 2018 for å gjennomføre drømmen om å starte en butikk sammen. I butikken i smuget i Asker finner du en mengde nøye utvalgte varer jentene har latt seg falle for hos nye og kjente merkevarer. De reiser både til København og Paris for å la seg inspirere av nye trender og det siste skriket innen motebransjen.

Kom innom butikken i Bankveien 6B i dag for å la deg inspirere eller freshe opp garderoben. Siri, Tine og deres hyggelig ansatte Mari og Hennie står klare for å gi deg den personlige servicen du trenger. 

Siri Draugsvoll
eier og driver

Siri har lang erfaring fra motebransjen og er genuint opptatt av at du skal få mye bruk ut av plaggene du handler på Haben. Hun kommer alltid med gode ideer til hvordan du kan style antrekket opp og ned, og hvilke andre plagg du kan sette det sammen med.

Tine Winther
Eier og driver

Tine har en lidenskapelig interesse for mote og brenner for at du skal få den beste handleopplevelsen på Haben. Hun følger nøye med i motebildet og har et kreativt øye for å sette sammen stilige og motriktige antrekk for enhver stil.

Mari Naug
Deltid

Mari er en avslappet, kul og sporty. Ansatt med øye for detaljer. Hun er opptatt av å finne tidløse plagg og mikse det med ulike mønster og farger.

Hennie Thoeneie
Ekstrahjelp

Hennie er positiv, alltid i godt humør og elsker mote. Det beste hun vet er å sette sammen moteriktige antrekk du kan bruke i flere anledninger.